Versterken Versnellen

Nait soez’n moar broez’n, om het maar even op z’n Gronings uit te drukken. Om woningeigenaren in de provincie te helpen die vastliepen in het moeras aan regelgevingen rondom de aardbevingsschade, lanceerde Bedrijfsbureau Bl het initiatief Versterken Versnellen.

Geen ellenlange wachtlijsten, geen formulieren in drievoud, geen kastjes, geen muur. Gewoon rechtdoorzee en met open vizier, met slechts één doel voor ogen: het versterken van woningen zo eenvoudig mogelijk maken.

Daar hoort een visuele identiteit bij die dezelfde rechte lijnen en klare taal uitstraalt. Aan TEAM de taak om dat concept om te zetten in concrete branding. Het amarantrode kader staat daarbij centraal: straight talk, open vizier, en bovenal een raam op het strakke noordelijke landschap. Om dat landschap in beeld te brengen stuurden we onze dronepiloot op pad voor weidse panorama’s en heldere overzichtsfoto’s. Informatie wordt geboden via korte blokken, tekstwolken en heldere iconen. Alles ten dienste van de kernboodschap:

Versterken Versnellen gaat voor de Groninger aan de slag.

live your brand