A.P. van den Berg

Voor A.P. van den Berg gingen we de diepte in. Letterlijk. Want dit Friese bedrijf is marktleider als het gaat om sondeerapparatuur voor bodemonderzoek: op land, op zee…en eigenlijk overal waar je wilt weten wáár je precies op bouwt.

SMART11

“Increase Your Impact” – dat willen we allemaal wel. Maar met een enigszins generieke naam als Impact Performance Coaching wordt dat lastig. Dus trapten wij af met een volledige overhaul van het totaalplaatje.

ZONL

Het mooiste van werken in de Noordoostpolder en het Steenwijkerland? De ruimte die je er krijgt. Die ruimte stond dan ook in het hart van de arbeidsmarktcampagne die we opzetten voor Zorggroep Oude en Nieuwe Land (ZONL).

WITS

Hoe houd je een bedrijf met 125 jaar aan geschiedenis bij de tijd, maar zorg je er tegelijkertijd voor dat de historische waarden behouden blijven? Dat was de uitdaging waar we voor stonden bij Wits, een landelijk vastgoedonderhoudsbedrijf met Friese roots.

MIEDEMA

Miedema houdt van hout. En van plaatmateriaal. En vlas. En isolatie. Eigenlijk van alles waar je als bouwer in Noord-Nederland behoefte aan hebt.

TEAM SHOOT

Je kan als communicatiebureau nog zoveel praatjes hebben over de geweldige content die je maakt, maar als puntje bij paaltje komt moet je het ook gewoon kunnen bewijzen. Dus gingen wij aan de slag met het mooist denkbare visitekaartje:

Marne College

CVO Zuid-West Fryslân wil kinderen graag die volgende stap in hun leven laten zien om een goede keuze voor hun middelbare school te maken. Het Marne college is één van de scholen van CVO Zuid-West Fryslân.

SAUCIER

Voor Saucier ontwikkelden we een krachtig logo met bijpassende toffe visuals.

Goede chefs zijn moeilijk te vinden. Saucier bundelt de krachten van keukenprofessionals in hun centrale keuken in Heerenveen.

Kenonz

Detacheringsbedrijf Kenonz uit Gorredijk: trotse sponsor van de Nederlandse korfbalcompetitie. Nee, wij hadden er vroeger ook geen Panini-stickeralbum van,

Aeres

Nordwin College werd onderdeel van Aeres. Aan ons de taak om de transitie van dit merk soepel te laten verlopen. Verder onder één naam, met een duidelijke keuze voor groen.

CSG Bogerman

De scholen van CVO Zuid-West Fryslân doen er alles aan om hun leerlingen succesvol te laten worden. csg Bogerman is er daar één van. Wij ontwikkelden een energieke campagne voor de groep 8’ers om hen te laten zien wat er allemaal mogelijk is op csg Bogerman.

Versterken Versnellen

Nait soez’n moar broez’n, om het maar even op z’n Gronings uit te drukken. Om woningeigenaren in de provincie te helpen die vastliepen in het moeras aan regelgevingen rondom de aardbevingsschade, lanceerde Bedrijfsbureau Bl het initiatief Versterken Versnellen.

Jorritsma Merktransitie

DE BOUW MEESTER

Dat waren ze natuurlijk überhaupt al bij Jorritsmabouw, maar met de vernieuwde identiteit en bijpassende middelen die we voor ze mochten conceptualiseren en uitwerken staat het geheel wat ons betreft weer he-le-maal als een huis. Of fabriek, of een distributiecentrum. Je snapt `em.

De Walrus

Een plek om samen te komen. Een tweede huiskamer. Een oord waar alles mogelijk is, van een snelle kop kofffie tot een groot familiefeest. Café-Restaurant De Walrus is het allemaal. Met vestigingen in Leeuwarden en Sneek is het een begrip in de noordelijke horecawereld.

Royal Smilde

Al bijna 160 jaar is Royal Smilde de partner in innovatie, kwaliteit en lange termijn succes. Maar hoe blijf je de juiste mensen aantrekken? Die vraag stelden ze aan ons. Dat is simpel. Bij Royal Smilde kom je thuis.

MeiDy

MeiDy is een vanuit het hart gedreven jeugdzorg organisatie. Wij ontwikkelden een krachtig communicatieconcept met hun eigen lelijke eendje als metafoor in de nieuwe corporate identiteit. Omdat in ieder lelijk eendje een prachtige zwaan schuilgaat…

Connectinq

Bij Connectinq houden ze van hout. In alle vormen, maten en geuren, maar vooral als het gaat om materiaal voor de prefab houtskeletbouw. Daar bouwen ze dus software voor, om het proces zo veel mogelijk papierloos te laten verlopen en iedereen in het proces altijd up to speed te houden met de laatste wijzigingen.

BOIKON

Het best bewaarde geheim van Leek, vlak naast de A7: het powerhouse aan ingenieurs en technici dat BOIKON heet. Mokervette automatiseringstechnieken en mega-ambitieuze innovatieprojecten.

Elzinga

Code rood in Friesland! Elzinga-rood, wel te verstaan. Voor de schilder-, spuit- en lakgigant uit het pittoreske Jirnsum ontwikkelden we een nieuwe huisstijl, met behoud van het klassieke logo. Meer dan anderhalve eeuw aan ervaring gooi je nou eenmaal niet zomaar bij het grof vuil

The Green World Company

The Green World Company. Voor al uw uitdagingen op het gebied van sustainable energie, en voor iedere ondernemer of lokale overheid die wel een zonnepark wíl, maar niet weet waar te beginnen. Een bedrijf met de voeten in de Friese klei, maar ambities tot over de hele wereld.