The Green World Company

The Green World Company. Voor al uw uitdagingen op het gebied van sustainable energie, en voor iedere ondernemer of lokale overheid die wel een zonnepark wíl, maar niet weet waar te beginnen. Een bedrijf met de voeten in de Friese klei, maar ambities tot over de hele wereld.

De heren uit Sneek vroegen ons een nieuwe huisstijl en communicatief concept voor ze te ontwikkelen die twee dingen duidelijk maakt: duurzaam hoeft niet duur te zijn, en (slogan incoming) simpel is zoveel sterker. Geen opsmuk, geen poespas, geen kleine lettertjes.

Wij schoten foto’s op land en water, ter zee en in de lucht. Van sfeervolle zonsondergangen tot strakke droneshots. Tegelijkertijd realiseerden we een overzichtelijke stijl waarin elk facet van het werk van TGWC zijn eigen kleuren en iconen krijgt. Ook gingen we in gesprek met de medewerkers en klanten, op zoek naar het verhaal áchter hun duurzaamheidsambities.

Het resultaat daarvan is niet alleen terug te vinden op de website en de socials, maar ook in de brochure die elke (potentiële) partner, relatie en klant mee naar huis krijgt om alles eens rustig na te lezen. Mét onze keyvisuals, zónder kleine lettertjes

live your brand