Live your brand

TEAM gaat verhuizen!

TEAM has a dream. We’re moving fast.

7 jaar geleden begonnen we in een lief pand uit de jaren dertig. In het centrum van Drachten. Maar TEAM groeit, dus we gaan verhuizen! Op 6 april betrekken we een prachtige A-locatie in Heerenveen, direct aan de A32. Managing partners Godert Libert en Martin van der Meulen vertellen alles over deze mooie stap.

We zijn ambitieus

De reden voor de verhuizing is simpel: het huidige kantoor past niet meer. Godert: “Hoewel we hier een geweldig pand hebben, is het echt te klein geworden. We mogen elkaar graag, maar bij elkaar op schoot zitten? Dat gaat te ver.” Martin vult aan: “Toen we ons nieuwe kantoor zagen, waren we direct verkocht. De locatie kan eigenlijk niet beter, en er is genoeg ruimte om te groeien. In dit nieuwe pand kunnen we verder gaan met dat waar we goed in zijn: merken glans geven.”

Live your brand

“We hebben de verhuizing aangepakt om ook onze eigen identiteit een opfrisbeurt te geven”, vertelt Martin. “Het gaat bij TEAM niet alleen om mooie plaatjes, maar om de ambitie die je hebt. Je merk wordt steeds belangrijker, zowel voor onze klanten als voor ons. Daarom leven we ons merk, we zijn ons merk. Zo dragen we dat ook uit naar onze opdrachtgevers: wat is je ambitie, waar wil je naartoe groeien, en hoe kan communicatie daarbij helpen? Live your brand is niet alleen een opdracht voor onszelf, maar ook voor onze klanten. En daar helpen we ze natuurlijk graag mee!”

 Voor opdrachtgevers…

Godert: “Onze klanten zijn met ons meegegroeid. Dat betekent dat ze meer van ons verwachten. Niet alleen in het werk dat we leveren, maar ook qua uitstraling en professionalisering. Je wilt je klanten kunnen ontvangen voor een brainstorm- of strategische sessie, en dat lukt niet meer in ons huidige kantoor. Het nieuwe kantoor past beter bij ons en onze klanten.”

…en medewerkers

Het nieuwe kantoor is er natuurlijk ook voor onze collega’s. Creativiteit is een belangrijk aspect in het communicatievak, en een goede ruimte maakt een hoop uit. Zwembaden en massagesalons zoals Google heeft, dat gaat misschien wat te ver. Godert en Martin erkennen het belang van rust, ruimte en een inspirerende werkplek.

Uit onderzoeken blijkt dat een inspirerende werkplek je creativiteit enorm kan bevorderen. Godert vertelt: “Creativiteit zit in onze mensen, daar zoeken we ze ook op uit. We vinden het allebei ook heel belangrijk dat er, pardon my French, kruisbestuiving kan plaatsvinden. We zijn een team, en we hebben allemaal onze eigen sterke en zwakke punten. Juist als je dat makkelijk met elkaar kunt delen, kun je elkaar versterken.” Martin vult aan: “Daarom hebben we ook gekozen voor een open ruimte. De communicatiemanagers kunnen snel overleggen met de studio, en andersom. Samen ben je altijd beter dan alleen, en daar helpen we onze medewerkers graag mee.”

Meer dan een kantoortuin

In het nieuwe hoofdkwartier van TEAM zijn er ook hoekjes waar je even alleen kunt werken. Godert: “We vinden het belangrijk dat onze werknemers zich goed voelen. Als je blij bent op je werk, lever je ook beter werk. Daarom zorgen we voor verschillende soorten werkplekken, zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen.”

“We proberen ons team te betrekken bij de verhuizing. Het is voor ons allemaal een grote stap, en we willen dat iedereen zich op z’n plek voelt”, vult Martin aan. “En natuurlijk komt er een bar en een dj-booth, zodat ook de borrels van topniveau zijn!”

Kom een kijkje nemen

Benieuwd naar ons nieuw kantoor? 6 april verhuizen we, vanaf 9 april ben je van harte welkom! Wedden dat het inspireert?