TEAM neemt Fries bureau over

TEAM communicatie neemt Fries bureau over

TEAM communicatie uit Drachten is bijzonder trots dat ze aan de vooravond staat van een groeispurt. Het strategisch-creatief bureau neemt namelijk een Fries bureau over. In de ruim vijf jaar dat TEAM nu bestaat, heeft het een stabiele groei doorgemaakt. Ook staan er op dit moment nog enkele vacatures open.

 

Kans
“Een kans als deze krijg je niet vaak”, aldus Martin van der Meulen, Managing Partner van TEAM. “We kijken continu naar mogelijkheden om onze business uit te breiden en toen dit bureau op ons pad kwam, waren we er dan ook snel uit.” We zijn blij dat we deze aanstaande uitbreiding nu naar buiten mogen brengen. Medio april zullen we het bureau samenvoegen op onze huidige locatie in Drachten. Vanaf dat moment kunnen we ook meer gedetailleerde informatie geven over de inhoud van de overname.

 

Strategie
TEAM communicatie is een strategisch-creatief bureau voor krachtige merkverhalen. Onze naam zegt het al, we geloven in ultieme samenwerking. Maar ook in het onderscheidend vermogen van creativiteit. Wij ontwikkelen merkverhalen die mensen met merken verbinden. Mensen denken namelijk vanuit het hoofd, maar beslissen met het hart. Wij helpen merken krachtig te positioneren, zodat zij in het hart van hun doelgroep komen. Dat doen we onder andere voor: Jorritsma Bouw, Batavus, Gallagher Europe, Univé, Bentacera, Iedema Projectstoffeerders, WTC Expo, Noordhoff Uitgevers en Faber Haarden.