Privacy statement

Algemeen Privacy Statement

Wanneer je gebruik maakt van onze website, dan laat je gegevens bij ons achter. Bovendien laat de TEAM website verschillende soorten cookies op je computer achter. Die worden gebruikt om de website beter te laten werken op jouw mobiel, tablet of computer.

Hieronder kan je lezen welke gegevens we kunnen verzamelen, wat we ermee doen, maar vooral ook waarom we jouw gegevens willen. Ook kun je lezen welke cookies we gebruiken. Dit statement gaat over onze hele website.

Cookies
Om deze website beter en vooral ook sneller te kunnen laten functioneren en om deze af te stemmen op je voorkeuren, worden bepaalde gegevens betreffende je gebruik van deze website verzameld. Wij verzamelen dit door gebruik te maken van cookies. Dit zijn relatief kleine tekstbestanden die door de bezochte webpagina automatisch op je computer worden geïnstalleerd. Je kunt het gebruik van deze cookies hieronder bepalen.

 

Goede cookies

Cookies zijn nodig voor een goede werking van onze website. We kunnen de cookies helaas niet uitschakelen.

Analytische cookies

Deze cookies worden door TEAM gebruikt om de website optimaal te maken. Ook deze cookies kunnen we niet uitschakelen.

Marketing cookies

Wij delen je bezochte pagina’s met diverse advertentie- en marketingplatformen, maar met een goede reden! Zo kunnen wij je namelijk gerichtere content laten zien. Verderop in dit privacy statement kun je lezen van welke platformen TEAM gebruikmaakt.

Hoe komen wij aan je gegevens?
Als je gebruik maakt van de TEAM-website, dan laat je enkele persoonsgegevens bij ons achter. Je kan hierbij denken aan verschillende dingen zoals de formulieren die je zelf invult, zaken over je browser, besturingssysteem en het land waarin je de website bekijkt. Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Anoniem houdt in dat je IP-adres niet herleidbaar is voor ons. Door je navigatie door de website en het invullen van formulieren laat je gegevens bij ons achter.

Wat doen we eigenlijk met je gegevens?
TEAM bewaart en verwerkt je gegevens met de volgende doelen:
• Verzamelen en analyseren van statistieken;
• Het opbouwen van een contacthistorie en opvolgen van contactverzoeken;
• Na expliciete toestemming: Het optimaliseren van je digitale ervaring en marketingdoeleinden door je surfgedrag te delen met partners;
TEAM bewaart persoonsgegevens die zij verwerkt niet langer dan noodzakelijk is voor het doel van de gegevensverwerking.

Hoe beveiligen we je gegevens?
Wij beveiligen je gegevens ook! Ze worden namelijk veilig opgeslagen en verzonden. TEAM streeft ernaar je gegevens met de meest recente beveiligingstechnieken en versleutelingsmethoden op te slaan en te verzenden.

Met wie deelt TEAM jouw gegevens?
TEAM gaat vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Wij zullen bijvoorbeeld nooit jouw gegevens verkopen aan andere partijen. We delen alleen gegevens na jouw expliciete toestemming met onder andere Google en diverse social media kanalen.

Jonger dan 16 jaar?
Als je minderjarig bent, jonger dan 16, dan mag je alleen toestemming geven voor het verwerken van je persoonsgegevens met toestemming van een van je ouders of wettelijke voogd. Het is dan ook belangrijk dat je ouder(s) of je voogd dit statement leest. Zij kunnen de rechten uitoefenen die je hebt met betrekking tot de persoonsgegevens die je bij ons achterlaat. Denk hierbij aan het recht om je te verzetten tegen de (verdere) verwerking van je persoonsgegevens of het recht op inzage in en correctie van je gegevens.

Inzicht krijgen in je gegevens?
Op deze pagina kun je jouw gegeven toestemming voor het verwerken van je gegevens ten alle tijde aanpassen. Daarbij kan je ook inzicht krijgen in de gegevens die TEAM over jou heeft. Hiertoe kun je een schriftelijk verzoek indien bij TEAM. Op basis van de uitkomsten kun je TEAM ook verzoeken om je gegevens aan te passen als die feitelijk onjuist, onvolledig of irrelevant zijn. In een aantal gevallen kun je verzoeken om verwijdering of wissen van je gegevens. Die gevallen zijn beschreven n artikel 17 van de AVG. Stuur voor inzicht, verwijdering, overdracht of aanpassing een verzoek naar TEAM, t.n.v. dataverzoek, De Opslach 57, 8448 GV Heerenveen. We zullen ernaar streven je verzoek zo snel mogelijk te behandelen.

Klachten?
Heb je klachten over dit privacy statement of over de wijze van verwerken van gegevens door TEAM? Dan kun je je richten tot de Autoriteit Persoonsgegevens (www.autoriteitpersoonsgegevens.nl).

Websites van derden
Dit privacy statement is enkel van toepassing op de site van TEAM, niet op die van derden.

Voorbeeld van een Privacy statement
Het is toegestaan om dit Privacy Statement als inspiratie te hanteren voor eigen gebruik.