Wits vastgoedonderhoud case TEAM Wits vastgoedonderhoud case TEAM Wits vastgoedonderhoud case TEAM

Over dit project

Wits Vastgoedonderhoud Nederland kiest voor TEAM.
Met aandacht

 

Wits Noord kiest voor TEAM na een zorgvuldig pitch traject. Wits heeft met 8 vestigingen een landelijke dekking en hun core-business is vastgoedonderhoud. Ze doen alles, maar geen nieuwbouw.

 

De uitdaging die bij ons werd neergelegd was om een strategie en bijpassend communicatieconcept te ontwikkelen wat aansluit bij de unieke filosofie en werkwijze van Wits. De ruim 118 jaar ervaring en de huidige ontwikkelingen en innovaties hebben we vastgepakt en vertaald naar een passende positionering die hierop aansluit: Met Aandacht.

 

Aandacht is de ruggengraat van het prachtige bedrijf. En dat merk je. Aan de eigen medewerkers en de enthousiaste opdrachtgevers, maar ook aan de bewoners en natuurlijk de ketenpartners.
Alles wat ze bij Wits doen, gebeurt met aandacht. Dat zit in hun DNA, het is wie ze zijn. En daar zijn ze terecht trots op. Met aandacht bedenken ze innovatieve oplossingen die goed zijn voor bewoners, opdrachtgevers, de maatschappij en het milieu.

 

We hebben deze oprechte aandacht vastgepakt en creatief vertaald in een zeer aansprekende beeldtaal waarin de aandacht voor de bewoners centraal staat. De bewoners krijgen oprechte aandacht in de vorm van eerlijke informatie, persoonlijke bezoeken van de woonconsulenten en bijvoorbeeld een klein presentje bij oplevering. Ook is er aandacht voor de ketenpartners omdat je samen meer bereikt. En uiteraard aandacht waarmee het werk door Wits wordt uitgevoerd. Naast dit aansprekende concept zijn we verantwoordelijk voor de volledige integratie van de nieuwe corporate identity, de fotografie en film, de ontwikkeling van alle middelen en geven we met aandacht invulling aan de content strategie van Wits en beheersen we alle kanalen.

 

Het detail staat bij Wits centraal, want aandacht betekent vooruitgang. Aandacht betekent Wits.