Over dit project

OR-QUEST

Gouden kracht in industrie, bouw en techniek

 

Gouden krachten

OR-Quest detacheert ‘Gouden krachten’ in de bouw, infra en techniek. Deze gouden krachten zijn ambitieuze professionals met een sterk profiel die graag werken aan uitdagende opdrachten voor dito opdrachtgevers.

 

Jong en ambitieus

De kracht van OR-Quest zit in een jong en ambitieus team dat met haar talenten de juiste mensen met de juiste opdrachten verbindt. Een persoonlijke aanpak met kennis van de markt zorgt ervoor dat ze hierin succesvol zijn. Ze hebben dan ook diverse ondernemersprijzen gewonnen, zoals de FD Gazelle Award, de JOP en ondernemersprijs van Smallingerland.

 

Pure essentie

TEAM ontwikkelde het concept van de ‘Gouden krachten’ door op zoek te gaan naar de pure essentie van het merk en de medewerkers. De toewijding en passie naar het zoeken van de perfecte kandidaten heeft aan de basis gestaan voor dit prachtige communicatieconcept. Met een gouden randje, zullen we maar zeggen. De beeldtaal is krachtig en uitdagend, passend bij de opdrachtgevers en projecten. Met deze beeldtaal is een groot onderscheid ten opzichte van de concurrentie gecreëerd.