Over dit project

JORRITSMA BOUW

De bouw meester

 

Vijf generaties lang

Jorritsma Bouw is al vijf generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. De historie van het bedrijf gaat terug tot 1880, toen Johannes Jorritsma zijn bouwbedrijf oprichtte in een grachtenpand in Bolsward. Hij was een man die zijn vak verstond, een man die ‘de bouw meester’ was. Met zijn vakmanschap legde hij de basis voor het huidige Jorritsma Bouw.

Met 250 werknemers en meer dan 100 miljoen euro omzet per jaar behoort Jorritsma tot de grootste bouwers van Noord-Nederland.

 

Geen woorden maar daden

Bouwers met ruim 135 jaar verstand van zaken die niet alleen zéggen dat ze projecten binnen tijd en budget opleveren, maar het ook echt doén. Dat was het uitgangspunt voor het corporate communicatieconcept. Want wanneer je continu de volledige controle hebt over het bouwproces, mag je met recht zeggen dat je De bouw meester bent.

 

Van lunchzak tot bedrijfswagen

Voor Jorritsma ontwikkelden we niet alleen een communicatieconcept, maar verzorgden we ook de communicatiemiddelen. Van lunchzak tot een ontwerp voor de bedrijfswagens van het bedrijf en van een magazine tot de vlag in de vlaggenmast. En we bouwen vrolijk verder…