Case Clafis Case Clafis Case Clafis Case Clafis Case Clafis Case Clafis Case Clafis Case Clafis Case Clafis Case Clafis Case Clafis
Over dit project

CLAFIS

Techniek is niet alles.

 

Clafis is een internationaal ingenieursbureau dat werkt aan prachtige projecten. Techniek speelt hier een belangrijke rol in combinatie met de kennis van de medewerkers. Helaas zijn goede mensen schaars in deze sector.

 

Met een sterke groeiambitie aan ons de vraag om een arbeidscampagne te ontwikkelen die aansluit bij de waarden van Clafis zodat de organisatie zich sterk in de markt weet te positioneren. Als trotse sponsor van team Clafis kregen we de uitdaging om de paralellen in deze sport samen te brengen in het concept.

 

Gezien de schaarse markt voor personeel speelt arbeidsmarktcommunicatie hier een grote rol. We hebben gezocht naar een manier om vakmensen met passie te triggeren. Net als topsport draait het bij Clafis om doorzettingsvermogen, talent, conditie en teamwork. Door te spelen met contradictie in de heading triggeren we de doelgroep op een bewuste wijze, wat leidt tot de aandacht die we willen.
– techniek is niet alles…
– succes is niet alles…