Aersmash concept Aersmash brochure Aersmash key-visual
Over dit project

AERSMASH

Pure improvement

 

Zonder filter
Lucht. Doordat we met meer dan 7 miljard mensen op aarde wonen, is het nog zelden ‘schoon’. En daar ondervinden we hinder van. Het bederft ons voedsel, het is schadelijk voor onze gezondheid of het stinkt. AerSMASH heeft daar iets op gevonden. Het bedrijf ontwikkelt units voor het reinigen van lucht op grote schaal voor industrie, transport en openbare gebouwen. Middels slimme techniek zijn er geen filters nodig en kunnen de units de lucht dusdanig aanpassen dat geuren, bacteriën en schimmels worden geëlimineerd.

 

Pure improvement
Voor de introductie van dit innovatieve product hebben we een internationaal concept ontwikkeld waarin de schone lucht centraal staat. Een continu veranderende spreeuwenzwerm in de lucht diende als inspiratie voor de beeldtaal. De pay-off ‘Pure improvement’ heeft betrekking op het verbeteren van lucht, het verhoogde rendement van de producten van de klant doordat deze langer vers blijven en op de kwaliteit van de omgeving.

 

AerSMASH op pad
De introductie van het nieuwe concept vond plaats op het Holland Fisheries Event van oktober 2016, waar veel positieve reacties in ontvangst werden genomen.