Get to know... Patrick - TEAM - Live your brand
17821
post-template-default,single,single-post,postid-17821,single-format-standard,bridge-core-3.0.6,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Get to know… Patrick

 

 

 

TYPISCHE DESIGNER
Als je mensen vraagt mij te beschrijven, dan wordt er gezegd dat ik eruitzie als een typische designer. Zelf heb ik echt geen idee hoe dat komt, maar kennelijk lijk ik daar als twee druppels water op. Ik draag vaak een pet – daarom zeg ik altijd: ‘Petje af!’ Verder ben ik gewoon een sportieve creatieveling… en stiekem een beetje een lolbroek, al zeg ik het zelf! Een grapje moet kunnen, toch?

 
CACTUS FIGHT
Vroeger toen ik klein was, ben ik met mijn ouders naar de Intratuin geweest. Ik vond alle planten daar geweldig, behalve de cactussen – die waren niet zo aardig toen ik ze aanraakte. Au! Uit ergernis heb ik ze een mep verkocht, maar de cactussen prikten terug. Ik huilen natuurlijk. Mijn moeder vond dit zo grappig, dat ze dit verhaal elke verjaardag weer vertelt.

 
BEKIJK HET ANDERS
Een belangrijke les die ik heb geleerd komt van m’n opa. Hij zei altijd: “Je moet genieten van je omgeving en de kleine dingen in het leven. Je omgeving kan veel mooier zijn als je er langer naar kijkt.” Ik zou dit graag aan anderen willen meegeven, door ze te laten zien hoe gaaf de omgeving wel niet is.

VRIENDEN VOOR HET LEVEN
Op het VMBO had ik geen leuke tijd, maar gelukkig stonden mijn vrienden voor mij klaar. Ze hebben me erdoorheen getrokken. Ooit ben ik begonnen op niveau 2 van het MBO en ben uiteindelijk opgestoomd naar niveau 4. Hier heb m’n diploma als grafisch vormgever gehaald. Helaas was er niet per direct een baan beschikbaar dus heb ik eerst lopendebandwerk in een babyvoeding fabriek gedaan. Dit was verschrikkelijk simpel en deprimerend werk, dag in dag uit. Uiteindelijk kreeg ik een baan aangeboden bij TEAM. M’n dag kon niet meer stuk! Tot de dag van vandaag ben ik nog steeds zeer trots dat na alle tegenslagen in het leven ik hier uiteindelijk zit. Als ik ooit de loterij win blijf ik bij TEAM werken, maar dan vanuit Zuid-Italië. Het regenachtige Nederlandse weer spreekt me niet bepaald aan. Ik werk liever in de zon.

BRAZILIAANS OLIEWORSTELEN
Mijn collega’s van TEAM hebben een grap over de sport die ik beoefen. Ze zeggen dat ik aan Braziliaans olieworstelen doe. Het ‘Braziliaans’ klopt, maar het ‘olieworstelen’ is niet helemaal. Ik doe aan Braziliaans Jiu Jitsu. Dit is een vechtsport waarbij je aan grondvechten doet, met wurgingen en gewrichtklemmen. Braziliaans Jiu Jitsu is een behoorlijk zware sport. Vroeger heb ik een tijdje gebokst, maar daar ben ik mee gestopt omdat ik het niet meer leuk vond. Een maat stelde voor iets nieuws te gaan proberen.  Hij nam me mee naar een les Braziliaans Jiu Jitsu. And that’s how it all started!

 

OH OH CHERSO!
Vroeger wilde ik sportmasseur of bartender worden… cool toch?! Dat laatste ben ik ook geworden. Ik heb een tijdje op Chersonissos als bartender gewerkt. Het was oprecht supertof! Maar ik zou het niet aanraden, het kost veel meer dan dat je er echt mee verdient.

 

BANK BEROVEN
Eén dag te leven? Dan ga ik alles uitproberen! Heel veel drinken, een bank beroven… of beide. Het maakt de volgende dag toch niks meer uit. Maar alle gekkigheid ter zijde, ik zou het liefste m’n laatste dag doorbrengen met mijn vrouw.