Get to know... Esmé - TEAM - Live your brand
17701
post-template-default,single,single-post,postid-17701,single-format-standard,bridge-core-3.0.6,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Get to know… EsméWORK WORK WORK
Mijn werk voor TEAM neem ik erg serieus. Ik denk mijn ontwerpen altijd heel goed door. Ik begin altijd voor mezelf eerst met een mindmap op A3 papier, hierop schrijf ik alle associaties die met het bedrijf te maken hebben. Bijvoorbeeld: informatie, weetjes, wat voor uitingen er gemaakt moeten worden en woorden die bij het bedrijf passen of juist kenmerkend zijn. Het A3 papier wordt helemaal vol geschreven. Als volgt maak ik een moodboard met specifieke kleur, eventuele materialen of texturen en beelden die de sfeer bepalen. Als ik alle informatie heb verzameld kan het ontwerpproces beginnen. Ik begin heel old fashioned schetsen.

MODEONTWERPSTER
Vroeger had ik een grote liefde voor tekenen. Ik was altijd druk bezig met het schetsen van kleding. Modeontwerpster, dat wilde ik worden! De hele dag in de weer voor een groot modebedrijf. En dan resultaat te zien op de catwalk… ja, dat is fantastisch, natuurlijk!  Uiteindelijk ben ik geen modeontwerpster maar grafisch vormgever geworden. Nu ontwerp ik drukwerk, lasersnijdproducten en kalligrafeer ik. Dit doe ik niet alleen omdat ik het moet doen voor mijn werk, maar dit is ook echt mijn hobby.

GEWOON GAAN!
Op 4-jarige leeftijd werd ik erg ziek en daar hield ik er een gehoorbeschadiging aan over. Ondanks dat heb ik toch superveel voor elkaar gekregen. Nu ben ik 24 jaar en heb ik samen met mijn vriend een huis! Helemaal zelf gebouwd. M’n ouders zijn heel trots op me. Een belangrijke levensles die ik van kleins af aan al volg is: ‘je moet jezelf niet laten beperken door je beperkingen.’ Mijn hele leven lang zeggen mensen dat ik bepaalde dingen niet moet doen vanwege mijn gehoor. Ik trek me daar niks van aan. Je moet er gewoon voor gaan!  Tot nu toe is alles gelukt.

NEW YORK
Stilzitten kan ik niet. Ook al win ik de loterij, dan zou ik nog steeds voor TEAM blijven werken. Ik heb het hier erg naar mijn zin: grafisch vormgeven vind ik supertof! Mijn quote is dan ook: ‘Logic can get you from A to B. Imagination will take you everywhere.’  Maar als ik nog een dag te leven had, zou ik direct het vliegtuig naar New York pakken. Samen met m’n vriend op avontuur.