Get to know... Dick - TEAM - Live your brand
17708
post-template-default,single,single-post,postid-17708,single-format-standard,bridge-core-3.0.6,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Get to know… Dick

LEKKER DOBBEREN
Zomers lig ik regelmatig met mijn belly boat en vishengel te dobberen op het water. Ik geniet daarbij erg van de natuur en de rust als de zon opkomt of ondergaat! ’s Winters –  als de temperatuur flink gedaald is – doe ik liever aan streetfishing: actieve visserij. Ik ben niet iemand die graag uren achter elkaar tuurt naar een dobbertje.

TROTS
Als ik mezelf in vier woorden moet beschrijven dan is dat behulpzaam, rustig, probleemoplossend en vriendelijk zijn. Hier ben ik wel tevreden over. Maar echt trots ben ik op onze kinderen: Cas en Linn.

GEEN FOUTJES
Ik heb oog voor detail, een welkome eigenschap bij m’n beroep als DTP’er. Soms ook best een lastige: ik ben niet snel tevreden… een ‘foutje’ kan voor mij de lol verpesten. Het valt me over het algemeen direct op als iets niet consequent is doorgevoerd, ontwerpen niet goed zijn uitgelijnd of dat drukwerk niet netjes is afgewerkt. Een quote die bij me past is: ‘The details are not the details. They make the design.’

GROTE BABY?!
Toen ik geboren werd was ik bijna 12 pond. Ik was echt een grote baby! Gelukkig zie je daar niks meer van ;). Als ik mijn ouders mag geloven was ik een erg makkelijk kind, zelfs in de pubertijd.

BLIJDSCHAP
Stel ik win de loterij… tsja, dan zou er niet veel veranderen. De volgende dag zou ik gewoon het kantoor binnenlopen. Ik zou een deel van het prijzengeld weggeven aan vrienden, familie of collega’s die een extraatje goed kunnen gebruiken. Ik kan erg genieten van een ander z’n blijdschap. Dat maakt mij gelukkig. Een belangrijke levensles is: ‘It is mar dea guod.’  Materiële zaken doen er niet toe, want deze zijn vervangbaar. Hier kan ik me heel goed in vinden.  Als ik nog maar één dag te leven zou hebben, dan vier ik een feest met m’n familie en naasten.

OPRECHT
Huisarts of dierenarts waren vroeger mijn droomberoepen. Dat wilde ik graag worden omdat ik erg van dieren hou en erg van de natuur kan genieten. Ook het willen helpen van mensen en iets voor een ander willen betekenen zat er al vroeg in. Mensen kunnen altijd bij mij terecht en ik hoop dat ze zich dan oprecht begrepen en geholpen voelen. Ik ben designer geworden, maar ik sta nog steeds open voor iedereen!