Gallagher Europe kiest na strategische pitch voor TEAM

We eindigen deze week wederom met een geweldig bericht. Gallagher Europe kiest na een strategische pitch voor TEAM communicatie!

Gallagher Europe is merk- en marktleider in elektrische afrasteringen in Europa. Zij bieden, als exclusief distributeur, het grootste merk wereldwijd in elektrische afrasteringen: Gallagher. Alle producten worden vanuit het magazijn in Groningen over heel Europa verspreid naar het dealer netwerk. Dit netwerk bestaat inmiddels al uit meer dan 6.000 dealers. TEAM werd gevraagd om voor het voorjaar van 2016 een campagne door te ontwikkelen voor zowel de eindgebruikers, als voor de dealers. Als Europees merk- en marktleider zocht Gallagher Europe naar een strategisch en creatief bureau waarmee ze zich nog sterker kunnen positioneren richting haar doelgroepen.

 

‘Gallagher Europe kiest voor TEAM omdat zij ruime ervaring hebben met het versterken van de positie van krachtige merken als Gallagher. Daarnaast werkt TEAM voor meerdere merken die internationaal georiënteerd zijn en begrijpen ze als geen ander de branche die we vertegenwoordigen,’ aldus Bianca de Haan, marketingmanager Gallagher Europe