Dorstige dinsdag

Stronger than yesterday

De dorstige dinsdag. Voor onze nieuwe collega’s een nieuw begrip! Een avond volgepropt met te gekke items: inspiratie, motivatie, trends en fotografie!

Marieke regelt een lekker stampotje, waarna Godert samen met ons terugblikt op de afgelopen periode. Een periode waarin we mooie stappen hebben gemaakt. Wat gaat goed, wat kan beter? En door! Niet alleen voor Anjella, die vanaf 1 maart bij ons van start gaat, was de dorstige dinsdag de eerste keer. A first time for everything, ook voor Jochem en Pauline! TEAM SPIRITTT!

Terwijl de drankjes worden uitgedeeld komen er inspirerende, maar vooral hilarische commercials van de Super Bowl LII voorbij! Genieten, wat een creativiteit! Nieuwsgierig wat er zoal op onze schermen voorbij kwam? Neem een kijkje! Omdat ContentTEAM blijft groeien hebben we geïnvesteerd in hele gave apparatuur!
Zo verwelkomen we onder andere onze nieuwe Canon EOS 6D graag in the family. Ook nieuwe opdrachten komen aan bod. In de snelheid van de dagen bij TEAM, zeker niet onbelangrijk om ons werk met elkaar te delen. Trots showen Pieter en Martin onze winnende pitchpresentatie voor het cliëntenmagazine van KwadrantGroep. In the pocket! Vanuit ons pand in Drachten kijken we rond op de koffievelden van Espresso. Gaaf, zo’n VR-bril! Toch werd deze illusie al snel doorbroken door de geur van andere versnaperingen. Onder bezielende leiding van Martin brainstormen we over onze volgende fotoshoot. Vele creatieve en soms idiote ideeën vliegen over de tafel, binnenkort het resultaat!

“logic will take you from a to b, imagination will take you everywhere”

Omdat we het niet konden laten…. Toch nog een afzakkertje in café Het Raadhuys!

Nieuwsoverzicht