Miriam Huizing aan de slag bij TEAM

Dit is Miriam!

24/7 online, zeker geen straf voor een social media addict als ik

Tot mijn ergernis zat ik op een enorm comfortabele bureaustoel. Zo eentje waar je lekker in achterover kunt leunen. Zo eentje waarin je een verpletterende indruk maakt tijdens je sollicitatiegesprek, half onderuitgezakt in een ongemakkelijke houding. Ik merk dat ik automatisch naar het puntje van de stoel schiet in een kom-maar-op houding. Dit ben ik, jullie willen mij hebben. Vol verbazing hoorde ik mezelf de ene na de andere opmerking plaatsen.  Sterker nog… Ik kreeg het idee dat ik er toe uitgedaagd werd. Met een enorme grijns wisselde ik mijn serieuze houding af met een nonchalante ‘wat jullie doen kan ik ook’ houding.

Als newbee bij TEAM voel ik me al snel thuis tussen deze groep vakidioten. Met een passie voor marketing, communicatie en (sociale) media voeg ik me met trots bij dit rebelse circus als content manager. Ik ga graag op zoek naar verhalen. Werkzaamheden als teksten schrijven, fotograferen, filmen, photoshoppen en editen vind ik te gek! Naast tennissen, Netflixen en lekker (uit) eten in mijn vrije tijd ga ik graag met mijn camera op pad om mijn skills te verbeteren. Ik heb een enorme drive om me verder te ontwikkelen, en trek mijn nieuwe collega’s graag aan de mouw om kennis en ervaring te delen.

Mijn handen gaan jeuken wanneer bedrijven te weinig aandacht besteden aan content marketing. Het is net alsof mensen hun ogen sluiten voor dat wat hip and happening is.. Digitalisering mensen! Zorg dat je dichter bij je huidige en potentiële klanten komt en wek hun interesse. ‘Mijn klant zit niet veel op social media’ dat hoor je verdomd vaak. Het zal je dan verbazen dat tegenwoordig 8 op de 10 mensen gebruik maakt van sociale netwerken. Content marketing is zó gegroeid dat het onmogelijk is om dit succesvol naast je fulltime baan tot uitvoering te brengen, sterker nog… Content marketing ís mijn fulltime baan. Oke, eerlijk is eerlijk.. Ik maak 32 uren in de week. Maar tijdens deze 32 uren worden strategie en content zorgvuldig op elkaar afgestemd. Het is zo zonde om te zien dat bedrijven online maar ‘iets doen’. Want zeg nou zelf, ‘iets doen’ kunnen we allemaal wel. ‘Even’ een actie online gooien, of ‘even’ een berichtje dat de zaak gesloten is. Maar wat wil je klant nou echt weten.. Zorg dat je aansluit bij deze behoeften door content zorgvuldig op elkaar af te stemmen. Als creatieve duizendpoot wil ik je hier graag bij helpen. Met een kritische blik houd ik nauw in de gaten welke weg we samen inslaan & of dit ook is wat we samen willen bereiken… Een retegoed concept wat gaat zorgen voor engagement! De juiste content kan indirect zorgen voor sales.. klinkt niet verkeerd toch? Plan jij een afspraak in?