TEAM Live your brand Martin van der Meulen bucketlist

De Bucketlist van Martin

Live your…dream!

Van profvoetballer tot boer én managing partner: Martin is van vele markten thuis. Bij het afnemen van dit interview was Martin net terug van een weekendje Kopenhagen, waar hij met zichzelf op vakantie was. Iets wat iedereen eens zou moeten doen, vindt ‘ie.

“Klopt, ik deed het vorige week voor het eerst. Echt heel gaaf en goed, hoe je dan wordt ‘gedwongen’ om naar je hart te luisteren. Wie ben je, wat wil je en waar leef je voor? Even weg uit de daily grind en gewoon stilstaan. Dit is zeker niet de laatste keer.” En de København-trui die hij aanheeft, zit prima. A man of style, we see…

Boer?!

Tot z’n 20e was Martin profvoetballer. Als spijkerharde verdediger maakte hij de velden van SC Heerenveen en Cambuur Leeuwarden voor vele spitsen onveilig, tot hij z’n achillespees scheurde. Het volgende dat scheurde was zijn contract: hij was klaar met voetbal. Of hij daar geen spijt van heeft gehad? “Geen seconde. Ik luisterde naar mijn lichaam en volgde mijn gevoel. Het was het juiste moment.”

Martin koos voor Arriva

Nope, hij werd geen buschauffeur, maar bij Arriva kreeg hij de kans om erachter te komen waar hij (los van het voetbal) nog meer goed in was. Laat ons raden, iets met communicatie? “Jup, iets met het vormen van een team. Mooie naam voor een communicatiebureau, trouwens: TEAM. Komt dit ook in het artikel?”

Als ex-topsporter streeft Martin altijd naar het beste, het maximale. Voor zijn klanten, maar ook in het leven. Dat lukt goed vanuit het gezinsgeluk op zijn boerderij, waar hij de broodnodige liefde en rust vindt: “De ultieme basis om elke dag te knallen!”

Dream

“Mijn droom? Die leef ik!” Maar heeft deze man dan echt niets meer te wensen? “Zeker wel. Bovenaan mijn bucketlist staat een trip naar Afrika, om daar met mijn kinderen de Big Five te spotten op safari. Maar ik denk dat ze daar nu nog iets te jong voor zijn. Ik wil dat ze het bewust meemaken, want zo’n tripje maak je niet vaak in je leven en dit keer ook écht niet alleen.”

Leef!

Martin eindigt met wat vaderlijk advies: “Sinds ik vader ben, zie ik hoe belangrijk het is om kind te blijven. Ze zijn zo puur. Als we ouder worden, verliezen we dat. Ik probeer kind te blijven door altijd te zeggen wat ik vind, no matter what. Probeer de wereld te zien voor de speeltuin die het is en doe waar je blij van wordt. Volg je hart, kies voor liefde en leef vanuit passie. Dat is hoe ik het doe, in ieder geval.” Halle-f*cking-lujah!