TEAM Live your brand Anjella Korteweg

Ambitieus, fanatiek en avontuurlijk!

“Ik moet maar eens fouten leren maken”

Zodra je Anjella een dekentje geeft, slaapt ze. Daarom zorgen we ervoor dat ze het bij ons nooit koud heeft, want we betalen haar natuurlijk niet om te pitten! Maar dat het thuis lastig series kijken is met haar vriend, dat geloven we direct.

“Ja, dat is wel een dingetje. Beginnen we aan een serie, moet ik steeds de volgende dag weer een aflevering terugkijken, omdat ik lag te snurken. Niet opschrijven dat ik snurk, hoor!” Oeps… En Netflix zonder chill voor Anjella’s vriend, dus. Arme jongen.

Met dank aan de buurvrouw

Anjella heeft haar baan te danken aan haar buurvrouw. Die stond een keer met Martin te kletsen, en na een paar appjes zat ze bij hem aan de keukentafel. “Heel relaxt, met een kopje thee. Vlak daarna had ik een gesprek met Godert en Pieter erbij, en het voelde eigenlijk direct goed. Wel spannend, 3 mannen tegenover me, maar dat viel allemaal mee. Het was kort, krachtig en persoonlijk. Hier moest ik zijn, dat wist ik direct!” Jup, onze mannen weten wel hoe ze goed personeel aantrekken!

Tante Pollewop

Als ze 1 ding op haar bucketlist zou zetten, is het een reis naar Australië en Nieuw-Zeeland. “Maar mijn vriend wil liever naar Amerika, dus daar moeten we het nog maar even over hebben. Ik zal ‘m vanavond gelijk voor het blok zetten!”

Anjella en haar vriend hebben net een kluswoning gekocht in Sneek, dus voorlopig zit zo’n reis er nog niet in. Tenzij Martin of Godert ineens een hele gulle dag hebben. “Ik ben echt een Tante Pollewop in huis, ben altijd in de weer. Soms word ik daar stapelgek van. Nu heb ik bijvoorbeeld bedacht dat ik de trap wil schuren, en elke keer dat ik de trap zie, word ik daaraan herinnerd. Het liefst zou ik het direct doen, maar je kunt niet álles doen.”

Waar ze altijd tijd voor maakt, is sporten. Ze heeft een halve marathon gelopen, tennist, bootcampt en stept straks de Elfstedentocht. Niet vergeten om af en toe van kant te wisselen, voordat je rechterbeen 20 keer gespierder is dan je linker. Want dat is natuurlijk geen gezicht.

Ff rustig an!

’t Is een ambitieus typje, die Anjella van ons. Moet ook wel, tussen al onze haantjes. Ze is geen perfectionist, maar ze noemt zichzelf een rightist. Ehh, right… Wasda? “Ik ben best streng voor mezelf. Eigenlijk vind ik dat ik alles direct goed moet doen. Geen perfectionist, maar een rightist, dus. Ik háát het om fouten te maken, terwijl ik heel goed weet dat je daar het meest van leert. Ik moet echt eens fouten leren maken.” Daar helpen we je graag bij, hoor!

We drukken haar wel op het hart: maak jezelf niet gek. Tuurlijk, we verwachten veel van je. Maar zorg ook goed voor jezelf. Als je ons gezeur even niet meer aankunt, kruip je toch lekker onder een dekentje? En als je te hard snurkt, krijg je vanzelf een por.